Kent Ruuth Konsult AB

Specialister inom explosionsfarliga omrĂ„den som orsakas av Gas, Ånga, Dimma eller Damm. Vi gör klassningsplaner och besiktigar elektriska och mekaniska installationer i omrĂ„den dĂ€r man hanterar Ă€mnen som kan skapa explosionsfarliga omrĂ„den.

Integritetspolicy för Exkonsult

Exkonsult vÀrderar och respekterar din integritet. Vi Àr engagerade i att skydda din personliga information och att vara transparenta om vilken information vi samlar in om dig och hur vi anvÀnder den.

Denna policy beskriver hur vi samlar in, anvÀnder, delar och skyddar din personliga information nÀr du anvÀnder vÄra tjÀnster.

Insamling av information

Vi samlar in personlig information om dig nÀr du interagerar med oss och vÄra webbplatser, och nÀr du registrerar dig för och anvÀnder vÄra tjÀnster.

AnvÀndning av information

Vi anvÀnder din personliga information för att tillhandahÄlla, stödja, förbÀttra och marknadsföra vÄra tjÀnster.

Delning av information

Vi delar inte din personliga information med tredje part utan ditt samtycke, utom i de specifika omstÀndigheterna som beskrivs i denna policy.

Skydd av information

Vi vidtar ÄtgÀrder för att skydda din personliga information mot obehörig tillgÄng, anvÀndning eller offentliggörande.

Vi Àr engagerade i att skydda din integritet och sÀkerhet och vi uppdaterar stÀndigt vÄra sÀkerhetsÄtgÀrder i linje med teknisk utveckling och bÀsta praxis.

Vi uppmuntrar dig att lÀsa igenom denna policy noggrant. Om du har nÄgra frÄgor eller funderingar om vÄr anvÀndning av din personliga information, vÀnligen kontakta oss.

Tel: 0703-191540
E-post: kent.ruuth@exkonsult.se